379. Manufactuur !

DSCF3691DSCF3693

DSCF3751DSCF3705DSCF3722DSCF3731DSCF3707DSCF3708DSCF3719DSCF3736DSCF3740DSCF3755DSCF3753DSCF3757

Een tijdje terug ging ik naar een bloggersavond bij Manufactuur. Een gezellige boel en bovendien was aan de avond een wedstrijd verbonden. We moesten zelf een outfit uit de collectie kiezen, aandoen & fotograferen en stemmen verzamelen. Wil het nu lukken dat ik op heel veel super toffe lezers, vrienden en familie kan rekenen en ik die wedstrijd gewonnen heb! Wat was de prijs? Zo maar eventjes  200 EUR shoppingbudget! Dus vorige week sprak ik met Anke – de bezielster van Manufactuur – af, om te shoppen. Maar het shoppen heb ik ook kunnen koppelen aan een reportage voor de blog. Op de bloggersavond had ik namelijk al gezien in wat voor schitterend pand Anke woont en werkt. Gelukkig wilde ze me ook graag rondleiden in de thuis van haar en haar gezin. Want naast fulltime businesswomen is Anke ook toegewijde mama van drie, echtgenote en boven alles super toffe madam.

De woning is met heel veel zorg gerenoveerd en men slaagde er heel goed in een mooie afwisseling tussen oud en nieuw te creëeren. Een orginele voorgevel en een strakke achtergevel. Authentieke moulures en een moderne keuken. Alles met zorg uitgekozen en gecombineerd. Maar uiteraard is een renovatie een meerjarenproject, er zijn dus nog heel wat plannen, voor het huis en voor Manufactuur! Voor deze laatste zijn er zelfs plannen voor een heuse winkel naast de woning!

Dus zin om rustig en helemaal op je eigen tempo te shoppen? Altijd op zoek naar nieuwe brands met net dat tikkeltje meer? Ga dan zeker Anke en Manufactuur een bezoekje brengen! Ik ben alvast heeeeel tevreden buiten gewandeld!

Veel liefs

E.

Manufactuur vind je hier online of je kunt een afspraak maken om ‘echt’ te shoppen bij Anke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...