imageedit_34_4179814819dressing1imageedit_36_5749365527dressing2imageedit_46_5329525861imageedit_40_3534720920imageedit_54_8735615514imageedit_52_3133650340imageedit_50_7392862197

Hij is er. Eindelijk. En echt, ik ben er super blij mee. Wat enkele maanden geleden nog een zot idee was staat nu te blinken in de kamer naast de badkamer. Mijn eigen dressing. Een meisjesdroom.

Ik gebruikte dus zo goed als enkel IKEA gerief om dit projectje te realiseren. Hier en daar knutselde ik ook zelf wat dingen ineen. Zoals de ronde spiegel of de gouden rekjes aan de muur (waar mijn pumps aan hangen). In een volgende post leg ik beter uit wat ik heb gebruikt. Wees gerust het is allemaal super simpel, want ik hou wel van die DIY-projectjes, maar als ze te veel werk inhouden dan haak ik al snel af.

De dressing is low budget, super praktisch en open. Helemaal wat ik wilde realiseren. Het is zo leuk dat ik al mijn kleren nu netjes naast elkaar zie hangen. Het maakt de ochtendkeuzes zo veel gemakkelijker! Ook hier koos ik voor een witte basis en dat wisselde ik af met kleine beetjes zwart en goud.

Wat vinden jullie van het resultaat? Zouden jullie ook zoiets in huis willen? Of heb je ook een soortgelijke dressing? Stuur me dan zeker ook eens foto’s! Ik vind het altijd super leuk om te zien hoe jullie zoiets aanpakken! In een volgende en laatste post zoom ik in op enkele details en probeer ik ook een boodschappenlijstje te bezorgen, maar heb je ondertussen al vragen? Stuur me dan gerust een mailtje of laat iets achter hieronder!

Meer over de dressing lees je hier en hier en hier.

Liefs,
een gelukkige E.

P.S.: mijn mooie Daniel Wellington horloge kun je hier vinden en tot 15 september heb je 15% korting op de hele collectie bij het ingeven van de kortingscode ‘ELIZAS’.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...