collage

 

’t was hier even stil deze week. Mijn opa kwam een beetje onverwachts te overlijden en ik vond geen woorden en tijd om hier iets deftig neer te pennen. ’t was ook al even geleden dat ik nog eens een moodboard ineen flanste en vandaag leek me de ideale dag om dat nog eens te doen. Ik kan er mijn gevoel in kwijt.

Momenteel ben ik ook helemaal voor de combinatie zwart en wit en oud-rose. Zachte kleuren. Neutraliteit. Houden jullie van die kleuren?

Gisteren was het trouwens wereldblogdag en daarom kreeg ik van één van mijn lieve partners een prachtige boeketje aan huis geleverd. Toevallig ook in roze tinten. Het heeft mijn hele week onmiddellijk opgefleurd. Naamloos

En omdat het dag toch blogdag was wil ik dan ook mijn steentje bijdragen en enkele bloggers virtueel in de bloemetjes zetten. Want eigenlijk mag dag wel eens.

Dus bij deze enkele van mijn favoriete blogs van ’t moment:
– voor reistips: Tjoolaard
– voor een dosis levenswijsheid: dreamers can never be tamed
– voor kooktips: Sunday-suppers
– voor een portie interieurinspiratie: Decordots
–  voor algemene stijltips en hotspots: 70percentpure
Keep up the good work!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...