fietsen-2dehands.befietsen-2dehands.be3fietsen-2dehands.be7fietsen-2dehands.be4fietsen-2dehands.be5

Ik heb geen fiets en eigenlijk weet ik ook niet hoe dat gekomen is. Ik denk ik er voor het laatst eentje had toen ik nog op kot zat. Die werd uiteraard gestolen. Heel jammer vond ik dat, want ik heb ermee bijna 5 jaar door Gent gefladderd. Tot die bewuste dag dus. ’t Was geen duur modelletje hoor, integendeel. Het was zo’n oude bomma-fiets die ik ergens eens had gekregen. Maar hij reed wel lekker.

Het afgelopen jaar verbleven het lief en ik verschillende keren bij onze noorderburen. Zo waren we met kerst in A’dam en in het voorjaar in R’dam. Fietsen overal en ik weer geconfronteerd met mijn gemis. Ik woon nu niet zo ver van mijn werk af en eerlijk gezegd zo eens met de fiets, ik zou het helemaal zien zitten (nu toch nog). Ook naar de yogales (ja, dat doe ik nu!) of naar de winkel zou ik op 2 wielen kunnen in plaats van op 4.

Dus ging ik deze week eens snuisteren op 2dehands.be, want geef nu toe als je de foto’s hierboven ziet hoeft een nieuwe fiets toch niet? Nummertje 5 en 6 hebben mijn hart al gestolen. Ook de eerste en de voorlaatste vind ik geweldig, maar eerder als deco-object, want fietsen aan je muur hangen is tegenwoordig helemaal hip. Ook het lief is daar fan van. Dus ik mijn baanfiets en hij zijn muurfiets en iedereen is weer content.

Liefs,

E.

De fietsen: 
1) http://bit.ly/1pnRcwR – 150 EUR
2) http://bit.ly/1vMf6L0 – 135 EUR
3) http://bit.ly/1uykRbo – 150 EUR
4) http://bit.ly/1nVBaL5 – 125 EUR
5) http://bit.ly/YaKPI3 – 170 EUR – verkocht
6) http://bit.ly/1oCaeiR – 199 EUR
7) http://bit.ly/1uymrdp – 450 EUR
8) http://bit.ly/1nwFkcw – 45 EUR – verkocht
9) http://bit.ly/YaKTHU – 170 EUR
10) http://bit.ly/Z6HQ3s – 150 EUR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...