dressing details 5dressing details 3dressing details 2dressing details 6 dressing details

Het is zover. Helemaal klaar. Af! Mijn officieel laatste IKEA dressing post. Ik was jullie uiteraard nog wat info verschuldigd en ik kreeg ook wel wat vragen over hoe en wat, dus vandaag: “de facts&figures”.

  1. De dressing bevat voor bijna 100% kant en klare IKEA spullen. Enkel aan 2 items heb ik zelf wat ‘geknutseld’. Zo wilde ik super graag een ronde ‘strap’ spiegel of anders gezegd: een spiegel aan een lint. Je ziet ze bij heel wat high end meubelmerken, maar ze kosten meestal ook heel veel centen. Met wat lint, plakband, deurknop, spuitverf en de nieuwe langesund spiegel maakte ik mijn eigen budgetversie. En eerlijk gezegd? Ik ben er best trots op!
  2. Ook aan het pumps-rek heb ik zelf wat kleur toegevoegd. Ik gebruikte voor het rek bygel keukenstangen en spoot die in een mooie goudkleur. Zo passen de rekjes mooi in het geheel van de dressing!
  3. De basis voor de dressing (het grote rek) is van de algot collectie en kostte € 189. Het leuke is dat ik het in de toekomst perfect kan uitbreiden of veranderen. Druk gewoon je boodschappenlijstje af van de website en je kunt zelf gemakkelijk alles bijeen zoeken.
  4. En dan tenslotte: wat heeft mijn dressing nu allemaal gekost? Meestal is dat de keerzijde aan het verhaal, maar goed nieuws: dat is het hier niet! 🙂 De dressing kostte net geen € 1000! Alles inbegrepen! Van plantje tot rekje. En ja ook mijn dressing is er in feite eentje op maat.

Besluit: ik ben echt gelukkig met mijn nieuwe dressing. Hij is praktisch, betaalbaar en helemaal mijn stijl. Precies wat ik voor ogen had!

Als je nog vragen hebt, of je wil het complete boodschappenlijstje voor de dressing ontvangen, stuur me dan gerust een mailtje.

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...