438. printlove !

esty 4 (1)

Gisteren had ik een lange autorit naar huis te rijden. Een uur of twee. Donker buiten, weinig volk op straat. Je kent dat wel. Zo’n moment waarop je plots je hele leven gaat analyseren. Waar ben ik momenteel mee bezig? Welke dromen heb ik waar gemaakt? Aan welke werk ik nog? Bijna altijd zijn dat momenten waar je niet gelukkig van wordt. Je spiegelt je aan anderen en hetgeen je doet lijkt altijd net niet goed genoeg. Ken je dat moment?

Wel gisteren in de auto was zo’n moment. Ik stelde ergenstussenin in vraag. Haal ik wel het onderste uit de kan? Benut ik het potentieel van de blog wel ten volle? Wat kan beter, anders? Zit ik op de juiste weg? Wandel ik wel snel genoeg?

il_570xNil_570xN

 


Wagens vlogen mij voorbij op de snelweg en vragen vlogen mijn door mijn hoofd. Te snel om er vat op te krijgen. Te snel om er concrete antwoorden op te vinden. Tot ik plots op een stop-bord botste. In mijn hoofd welliswaar (anders zou dit wel een heel debiel verhaal worden). De vriendin die naast me zat stelde me één vraag: “maar blog jij niet voor jezelf, omdat je het zo graag doet?”. BANG. Knal erop. Het gaat hem inderdaad niet over ‘mee zijn met’ of ”potentieel halen uit”, het gaat hem over “genieten van”.

Dus vandaag schrijf ik omdat ik wil schrijven. Omdat dat voor alles mijn grote passie blijft. Woorden. Woorden die zinnen bouwen. Zinnen een verhaal. Een nieuwe mijlpaal. Waar lange autoritten toch goed voor zijn.

il_570xN

De prints uit deze post vind je op Etsy in de PLUMED webshop. Ik vond ze via de prachtige ladies van April&May. Fijn weekend!

Liefs
E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
8 comments Add yours
  1. Je moet bloggen uiteraard vooral voor jezelf doen… Er zullen altijd mensen zijn die het geweldig vinden, en mensen die het helemaal niks vinden. Ik vind dat je goed bezig bent, en ik blijf graag volgen!

    1. Dankjewel! Bloggen doe ik inderdaad omdat het een passie is, maar het is soms zo gemakkelijk om je te laten meeslepen door de buitenwereld. Eigen (blog)grenzen bewaken dus! 🙂

  2. Ik kan me hier helemaal in terug vinden! Reflectie is goed, maar je eigen ding doen en er niet teveel bij stil staan is nog beter! 😉 Maar ik heb soms van hetzelfde last hoor, I know the feeling. Mooie prints ook trouwens! Ga snel eens een kijkje nemen en jouw blog in mijn favorieten steken!! X

  3. Ach, het is zo makkelijk om je te laten meeslepen door de buitenwereld. Ik blog omdat ik het graag doe. Gevolg is dat ik ook wat minder blog als ik er geen zin in heb of wanneer the real life eventjes te druk wordt. No pressure here!
    Blij te horen dat het voor jou ook zo is en dat ik hopelijk nog lang van je schrijfsels kan en mag genieten!

    1. Blij te horen dat ik niet de enige ben met twijfels en momenten van weinig zin en inspiratie! Maar het is wel door reacties als die van jou dat ik echt wil blijven bloggen! Merci!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *