esty 4 (1)

Gisteren had ik een lange autorit naar huis te rijden. Een uur of twee. Donker buiten, weinig volk op straat. Je kent dat wel. Zo’n moment waarop je plots je hele leven gaat analyseren. Waar ben ik momenteel mee bezig? Welke dromen heb ik waar gemaakt? Aan welke werk ik nog? Bijna altijd zijn dat momenten waar je niet gelukkig van wordt. Je spiegelt je aan anderen en hetgeen je doet lijkt altijd net niet goed genoeg. Ken je dat moment?

Wel gisteren in de auto was zo’n moment. Ik stelde ergenstussenin in vraag. Haal ik wel het onderste uit de kan? Benut ik het potentieel van de blog wel ten volle? Wat kan beter, anders? Zit ik op de juiste weg? Wandel ik wel snel genoeg?

il_570xNil_570xN

 


Wagens vlogen mij voorbij op de snelweg en vragen vlogen mijn door mijn hoofd. Te snel om er vat op te krijgen. Te snel om er concrete antwoorden op te vinden. Tot ik plots op een stop-bord botste. In mijn hoofd welliswaar (anders zou dit wel een heel debiel verhaal worden). De vriendin die naast me zat stelde me één vraag: “maar blog jij niet voor jezelf, omdat je het zo graag doet?”. BANG. Knal erop. Het gaat hem inderdaad niet over ‘mee zijn met’ of ”potentieel halen uit”, het gaat hem over “genieten van”.

Dus vandaag schrijf ik omdat ik wil schrijven. Omdat dat voor alles mijn grote passie blijft. Woorden. Woorden die zinnen bouwen. Zinnen een verhaal. Een nieuwe mijlpaal. Waar lange autoritten toch goed voor zijn.

il_570xN

De prints uit deze post vind je op Etsy in de PLUMED webshop. Ik vond ze via de prachtige ladies van April&May. Fijn weekend!

Liefs
E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...