poefs2poefs3poefs1poefs4
Poefs zie je in heel veel leuke stylings terug komen en je hebt ze echt in alle maten, kleuren en vormen. Vooral de gebreide versies vind ik leuk. Zeker nu de herfst komt aankloppen en het weer wat kouder wordt. Je kunt ze ook op vele manieren gebruiken. Als bijzettafeltje, voetensteun, accessoire, als zetel om in weg te zakken,… Je kunt ze binnen gebruiken, maar er zijn ook al outdoorversies. Welke poef zouden jullie graag in huis hebben?

1. outdoor poefs van casalis / 2. poefs in leuke kleuren van borste copenhagen / 3. een marrokaans geïnspireerde poef in wit leer / 4. ook poefs uit riet kunnen heel leuk zijn, ook ikea heeft er in zijn collectie / 5. nest bean bag zilalila / 6. de slumber poef van casalis / 7. de bekende knotty poef van kumeko / 8. CB2 gebreide poef

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...