blogpost_slaapkamer9blogpost_slaapkamer11slaapkamer2blogpost_slaapkamer3slaapkamer17

Vorige keer toonde ik jullie al de resultaten van de slaapkamer makeover van Niel. Ik beloofde toen nog wat meer foto’s en die vuur ik vandaag op jullie af.

Ergens had ik met deze makeover wel geluk. Niel zei niks en stelde geen eisen, een beetje carte blanche dus. En dat is altijd leuk werken. De enige vereiste voor Niel was dat het schilderij boven het bed zou blijven hangen. Gelukkig een mooi stuk, dus daar had ik niks op tegen. Ik wilde vooral licht en rust creëren in zijn slaapkamer. Ze was voorheen zou koud en vooral pikkedonker. Daarnaast moest het ook Niel zijn kamer zijn en niet die van Pol of Mark. Het thema reizen kreeg dus ook een primaire plaats.

Het licht creëerde ik door alle muren in lichte kleuren te verven. Wit enerzijds en het mooie Balenced Feeling uit de Finland collectie van Colores del Mundo van Levis. Een lichte kleur en een beetje Finland. Twee vliegen in 1 klap.

blogpost_slaapkamer16
Daarnaast installeerde ik ook een nieuwe vinylvloer. De vloer was echt koud en lelijk. Ik ging voor een licht houtmotief, een print die het heel goed doet met de kleuren op de muur. Het makkelijke van de Lamett vloeren is dat je steeds gratis stalen kunt bestellen. Gewoon even kijken op de website welke vloeren je leuk vindt, de drie mooiste aanklikken en enkele dagen later zitten er gratis stalen bij jou in de bus! Super handig!

blogpost_slaapkamer15blogpost_slaapkamer1

Voor de aankleding ging ik voor het lichte van natuurhout enerzijds en het mannelijke van de industriële look. IKEA heeft gelukkig heel wat leuke stuks in beide stijlen. De Nörnas bank bijvoorbeeld of de geweldige Forsä bureaulampen. Voor de finishing touch ging ik op speurtocht in Niel’s huis. Hij is nogal een verzamelaar, dus aan leuke kleine hebbedingetjes en mooie souvenirs hier geen gebrek!

Uiteindelijk vielen alle puzzelstukjes mooi en creëerde ik voor Niel een kamer van de wereld die rust uitstraalt. Een kamer waar Niel keer op keer helemaal kan thuiskomen! Heb je nog andere vragen, mail me gerust op eliza@www.ergenstussenin.be

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...