pccollage1collageposterclpccollage2pccollage3pccollage8pccollage11pccollage7collagepc

Sinds lang nu bestudeer ik aandachtig interieurstylings. In de boekskes, op blogs, in winkels,… Ik kijk hoe stylisten en vormgevers het aanpakken. Wat komt terug? Wat maakt een interieur echt af? Wat is die finnishing touch? Een mooie plant, passende accessoires, maar zeker ook wat er aan de muren hangt. Door een klok, mooie foto’s, of ingekaderde posters op te hangen krijg je een instant afgewerkt thuis gevoel. Dus ben ik vaak, al surfend, op zoek naar mooi gerief. Vandaag wil ik jullie dan ook voorstellen aan één van mijn favoriete adresjes als het op artwork aan komt: meet ’the poster club’.

the poster club, gevestigd in Kopenhagen, selecteert voor jou het beste wat er te vinden is op vlak van design posters. Er zit werk tussen van grafische designers, fotografen, illustrators en ga zo maar door. Enkele bekende namen zijn bijvoorbeeld Playtype, Fine little day, My Deer, Kristina Krogh,…

Leuk om te weten is dat ze sinds kort ook een categorie Kids hebben! Dus ook voor jouw mini-me heeft The Posterclub vast en zeker iets naar jouw goesting! Hebben jullie nog dergelijke (web)adresjes? Ik sta altijd te popelen om nieuwigheden te ontdekken, dus laat het me zeker weten!

Letter uit zwart marmer: lijns.nl // ‘hey you’ poster van My Deer by the poster club // other artwork: Minted & Bliss // desk: vintage //

Fijn weekend allemaal!
Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...