vespercollage5 collagevesper2vespercollage7 collagevesper3 vespercollage9 collagevesper4

Onze Belgische en Nederlandse  kustlijn heeft heel wat troeven, maar trendy en design zijn vaak twee woorden die achterwege blijven. Zeker als het op hotels aan komt. Meestal moeten we het doen met ietwat verouderde ketens of kleinschalige familiehotels die weinig kaas hebben gegeten van interieurinrichting. Gelukkig kan het ook anders. Het lief en ik waren enkele weken terug te gast in Noordwijk, Nederland. Boetiek hotel Vesper is een überttrendy plek waar onthaasten de standaard is geworden.

Vesper is Latijn voor avondgebed en binnen de hotelmuren is ‘de vesper-experience’ dan ook een begrip geworden. Het moment van Vesper is het moment waarop de zon langzaam wegzakt in de zee, de hemel alle kleuren krijgt en het water diep paars wordt. Het moment waarop alles even stil staat. Dat moment kun je dan ook van overal in het hotel aanschouwen. Adembenemend!

Het hotel telt 27 kamers en kon voor de inrichting rekenen op architect Bart Akkerhuis die een voortreffelijke mix maakte tussen vintage en design.

vespercollage13vespercollage11

 

Toegegeven Vesper is niet bijzonder goedkoop, maar als je eens iets te vieren hebt of je wederhelft de verrassing van zijn/haar leven wil cadeau doen, dan moet je echt bij Vesper zijn. Niet alleen zijn de kamer juweeltjes, er is ook een voortreffelijk restaurant, een wellness en bovendien kun je ook terecht in 1 van de 2 beachclubs die de eigenaren al uitbaten.

Wijzelf sliepen in een blauwe kamer met balkon. Overal frontaal zeezicht, zowel vanuit je bed als vanuit je bad. Geweldig. En het klopt ook wat ze zeggen. Vesper is echt een eilandje. Een oase van rust, waar je liefst van al nooit meer buiten komt. Het is als binnen stappen in een heel erg stylish sprookje waar alles voor je geregeld wordt. Over alles is nagedacht, voor alles wordt gezorgd. Magisch!

vespercollage8vespercollage10

 

Dus heb je binnenkort een huwelijksverjaardag te vieren, wil je iemand eens heel bijzonder verwennen of wil je er met zijn twee gewoon eens tussenuit? Dan kan ik Vesper alleen maar 100% aanraden. Ga joggen langs het strand, geniet van de uitmuntende kunsten van de chef, kom tot rust in een van de prachtige kamers. En vergeet vooral even elk besef van tijd of plaats. Geniet!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...