sheds3sheds2sheds1sheds5

Je ziet ze al langer overal opduiken; de uit de kluiten gewassen tuinhuizen. Tegenwoordig is het echt een trend om een leuk bijgebouw te hebben in de tuin. Een hoekje waar je kunt relaxen met een glas wijn, bij praten met vrienden op een niet-zo-zwoele zomeravond of gewoon een boekje lezen.

Ik liet ze hier nog niet aan bod komen omdat het minder tot mijn leefwereld behoort. Ik heb geen tuin om zo’n leuk huisje in te zetten en ik denk dat trouwens weinigen daarmee gezegend zijn. Daarnaast zijn die dingen vaak ook heel erg duur. Op Grand Designs Live, de beurs die ik enkele weken terug bezocht in Londen, waren ze ook overal aanwezig. De één nog decadenter dan de ander. Maar er was er toch eentje die ik de moeite waard vond om hier te laten zien.

 

sheds4

 

Amazing Sheds is een merk uit Engeland dat werd ontwikkelt door architect en tv presentator George Clarke en kompaan William Hardie. Resultaat is een ingenieus uitgedachte box, waar alles super praktisch is. Bijna alle meubels kunnen worden ingeklapt en het krukje werd gewoon uitgesneden uit de muur. Geweldig toch? De sheds zijn trouwens niet alleen super goed bedacht, ze zien er ook geweldig uit. Als ik dus ooit de plaats heb voor zo’n ding in mijn tuin. Dan weet ik nu al welk exemplaar ik graag een plekje geef!

Wat vinden jullie van deze sheds?

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...