levisocregold1
levisocregold3

Het is weer zo ver, elk jaar rond deze tijd maakt mijn favoriete verffabrikant dé trendkleur voor het nieuwe jaar bekend. Dit al voor de 13e keer en ik ben weer razend enthousiast, want het is een kleur waar ik zelf helemaal verliefd op ben. Ochre Gold, alleen de naam al spreekt boekdelen.

De keuze voor de geeltint was voor Levis vrij evident gezien goudtinten tegenwoordig helemaal hip zijn. Zowel in mode als in design en interieur, overal vind je goud terug. Het is ook een tint die warmte geeft en heel goed te combineren is met andere trendkleuren zoals wit en pastelblauw – of roze. Ik blij!

levisocregold8
levisocregold7

En het verhaal wordt nog toffer, want ter ere van de lancering van de Levis Ochre Gold mag ik een superfantastischemegaleuke give-away organiseren!  Ik mag namelijk 5 pakketten van 25L Levis Ambiance verf weggeven (kleur naar keuze)! Wij gaan zelf binnenkort verven, dus ik moet je niet vertellen hoe jaloers ik hierop ben. Kwalitatieve verf kost vaak nogal wat centjes, dus schatjes: meedoen is de boodschap!
levisocregold2
levisocregold5

Hoe kun je nu 1 van die 5 fantastische pakketten winnen? 

  • Spot iets in de kleur Levis Ochre Gold en deel je foto op Instagram of twitter of Facebook met de hashtags #levisochregold en #ergenstussenin. Laat hierbij je inspiratie de vrije loop. Jullie krijgen carte blanche! 🙂

De 5 leukste/mooiste/origineelste inzendingen winnen een pakket! Om jullie alvast wat te inspireren maakte ik zelf  wat moodboardjes met Levis Ochre Gold in de hoofdrol. De winnaars worden bekend gemaakt op de facebookpagina van de blog op vrijdag 23 oktober! Alvast heel veel succes allemaal! #toitoitoi

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...