collage

Ongeveer 3,5 jaar geleden typte ik hier mijn eerste woorden neer.Typen, deleten, typen, deleten, typen en dan toch: enter. Wat een moment, mijn woorden de wereld in. Ondertussen zijn mijn leven en mijn blog heel wat veranderd, maar schrijven doe ik nog steeds. Nog steeds heel graag zelfs. Toen ik vorige week vernam dat ik genomineerd ben voor een Knack Weekend Blog & Digital award deed ik dan ook een vreugdedansje. Gehoopt, maar niet verwacht. Ik ben stiekem zo trots op mezelf.
Het laatste jaar gaat echt hard voor de blog. Door de vele projecten kan ik het ondertussen meer een bijberoep dan een hobby gaan noemen en dat vind ik zo geweldig. Naast de blog op zich, schrijf ik ondertussen ook een bedrijfsblog, geef ik interieuradvies aan bedrijven en particulieren, doe ik aan event- en beursstyling, help ik beursstanden ontwikkelen, … Stuk voor stuk geweldige projecten. 3,5 jaar geleden had ik zelfs niet durven hopen dat de blog zou evolueren tot wat het vandaag is.
12079067_1099413536743442_1203970555931575875_n

Uiteraard zou ergenstussenin, ergenstussenin niet zijn zonder jou. Trouwe volger, lieve lezer. Sommigen onder jullie mocht ik zelfs al ontmoeten. Reuzefijn zijn die momenten altijd. Het laatste jaar merk ik ook dat ik veel meer mailtjes, berichtjes en reacties krijg en  echt waar die maken keer op keer mijn hele dag goed. Dus: een welgemeende merci! Ik probeer die interactie ook steeds aan te moedigen. Ik hoor graag hoe jullie bepaalde zaken aanpakken, welke tips jullie hebben. Hoe klein ook ze zijn altijd zo interessant. Vragen, opmerkingen, filmpjes, foto’s, alles blijft heel erg welkom!

Die award dus. In het Belgische blogwereldje is dat nogal een dingetje en als het dat voor het Belgische blogwereldje is, dan is het dat ook voor mij. Dus lieverds, elk stem is welkom. Stemmen kun je HIER, door in elke categorie je favoriete blog te selecteren. in de categorie ‘deco en design’ zul je mijn blog terug vinden. Ik beloof jullie dat het stemgestalk nog slechts enkele dagen zal duren. 🙂

Op voorhand een welgemeende dankjewel en tot hoors,
liefs,

E.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...