artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes artifactuprising-ergenstussenin_kerstkaartjes

Ik had het jullie beloofd. De resultaten van onze kerstkaartjes! Deze week viel het pakje in de bus en echt ik was blij als een kind. Schoon en simpel. Geen glitters en klatchende kleuren, maar eenvoud. De kaartjes zijn even mooi als men het op de website toont en geloof me, dat is echt niet altijd het geval! Ook de envelopes (die je gewoon meegelevered krijgt) zijn zoo mooi. Ik ben een content mens dit jaar en mijn vrienden en familie hopelijk ook!

Nu is het tijd voor minder fijn werk. Het lief en ik gaan namelijk de hele benedenverdieping schilderen dit weekend. Het moest er ooit eens van komen hé! Vandaag hebben we alles afgeplakt en de voorbije dagen heb ik de hele woonkamer en keuken leeggehaald. Ik verschiet er zo erg van hoeveel spullen ik al verzameld heb. Ik ga, bij het terugplaatsen, dan ook eens goed nadenken over wat ik terugzet en wat naar de berging verdwijnt!

Hoe gaat het bij jullie? Grootse DIY plannen in huis? Of gewoon genieten van de kerstperiode nu? Hebben jullie kerstkaartjes gemaakt?

Veel liefs

en tot na het weekend (in mijn geschilderde living!) 🙂

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...