PicMonkey Collagelevis_ergenstussenin_voorna12levis_ergenstussenin_voorna3levis_ergenstussenin_voorna15levis_ergenstussenin_voorna2 levis_ergenstussenin_voorna13 levis_ergenstussenin_voorna11

Eerlijk is eerlijk. Ik denk dat ik tegen weinig in onze verbouwingen zo heb opgezien als tegen het schilderen van onze benedenverdieping. Na anderhalf jaar wonen in ons huis was ik het eigenlijk wel gewoon, dat plakwerk. Plus ik had nu net even vakantie na de opstart van een nieuwe job in september. Plus het was kerst! Mijn boom, mijn deco, allemaal (even) buiten. Ik had er echt echt echt geen zin in. Daarbovenop was ik ervan overtuigd dat dat schilderen weinig verschil zou brengen. Ik wilde toch vooral met lichte kleuren en wit werken. En wit, dat wat het plakwerk ook. Of dat dacht ik toch… Gelukkig waren er het lief en Levis die me een schop onder mijn kont gaven. Schilderen gingen we!

levis_ergenstussenin_voorna9levis_ergenstussenin_voorna8levis_ergenstussenin_voorna7

Uiteindelijk zijn hebben we de klus in een goeie drie dagen geklaard. Maar dan wel dagen van 15 uur non-stop schilderen. Dood was ik achteraf. Het lief en ik, de beste schildervriend van de wereld, onze ouders en een broer van mij fiksten de kutklus als de beste! Mannekes, ik ben er nog niet goe van!

En of ik blij ben nu? DOOR HET DOLLE HEEN. Die verf aan de muren maakt echt een wereld van verschil. Het maakt alles zo afgewerkt, zo zacht en huiselijk. Ik ben een gelukkig mens!

naamloos-levis_ergenstussenin_voorna14levis_ergenstussenin_voorna5

Foto’s kunnen moeilijk weergeven wat een verschil het echt is, maar ik heb het toch geprobeerd. In een volgende post probeer ik al mijn tips en trics samen te vatten, zodat jij die ook kunt gebruiken (indien nodig!). En geloof me I learned from the master! 🙂

Wat vinden jullie van de make-over? Groot verschil? En van de kleuren? Ik gebruikte Bliss (van de collectie van bruno Pieters), dat is een soort zacht munt-grijsgroen en marmerwit. De schuifdeur in onze gang schilderde ik zwart. Benieuwd wat jullie ervan vinden!!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...