farrowball-ergenstussenin-6farrowball-ergenstussenin-4farrowball-ergenstussenin-1farrowball-ergenstussenin-8farrowball-ergenstussenin-2kopiefarrowball-ergenstussenin-5farrowball-ergenstussenin-7farrowball-ergenstussenin-9

Vorige keer toonde ik jullie al de resultaten van de schilderwerken van de leefruimte enzo, maar ook onze wc hebben we onder handen genomen. Het is vaak de kleinste ruimte in je huis, maar ik vind toch dat ze ook aandacht verdiend. Het is een plek dat door bezoekers ook bezocht wordt, dus is het wel fijn als dat toilet er ook leuk uitziet. Ik zag het ook als een kans om eens met behangpapier aan de slag te gaan. Door de grote en lange muren in de leefruimte was dat daar niet echt op zijn plaats, maar hier dus wel.

 

farrowball-ergenstussenin-12farrowball-ergenstussenin-10

 

Het toilet inrichten wordt vaak als bijkomstig en overbodig gezien, maar het is eigenlijk dé gelegenheid om eens uit de bol te gaan en gek te doen. Ik vind het altijd zo fijn als ik de deur van een toilet open trek en er een compleet andere sfeer tevoorschijn komt. Een plafond in krijtbordverf, een compleet zwart toilet, een volledig behangen toilet, … Alles kan en alles mag. Ik koos dus voor een behangpapier met een vrij druk patroon erop. In een gelijkaardige mintkleur als de hoofdkleur in de leefruimte. Helemaal verliefd ben ik. Farrow & Ball heeft zo’n mooie papiertjes en die zijn zo mooi van kleuren en prints. Naast schitterend behangpapier hebben ze ook super mooie verfkleuren in hun gamma, ga dus zeker eens kijken!

De kleur en het papier op zich zorgen voor een poederzachte uitstraling en dat wilde ik ook. Een ruimte om echt op ’t gemak te zitten. Fris, vrolijk en zonnig.

 

farrowball-ergenstussenin7farrowball-ergenstussenin9farrowball-ergenstussenin11

Ik werkte alles af met wat Brabantia accessoires. Mijn lief is nogal fan van het merk en ik moet zeggen, ’t is echt ‘goe gerief’. Strak design, super gebruiksvriendelijk en gewoon oerdegelijk. Een mooie, kwalitatieve wc-borstel vinden bijvoorbeeld is niet zo evident en toch heel belangrijk. Ze zijn misschien iets duurder, maar ze vallen dan ook niet uiteen na een maand of 4. Ook leuk vind ik de geurende zakjes voor in je vuilbakje, zo kun je het toilet nog subtiel parfumeren! 🙂

Wat vinden jullie van het resultaat? Kenden jullie Farrow & Ball al? Hebben jullie misschien al papier of verf gebruikt? Of ben je van plan dat te doen? Hoe ziet jullie toilet er eigenlijk uit?

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...