546. 2 topadresjes in Gent!

moor&moor2 moor&moor3moor&moor5moorenmoor1 moor&moor4 Gisteren trok ik met een vriendin naar Gent voor een dag vol babbels, koffies en hotspots. Zo’n echte meisjesdag, ik kan er echt van genieten. Slenteren, eten wat je lekker vindt, kopen wat je leuk vindt en vooral tetteren, tetteren en tetteren. Meestal is zo’n dag ook de uitgelezen kans om wat nieuwe (of oude) hotspots te bezoeken en dat zijn er wel wat in de Arteveldestad.

Vandaag wilde ik jullie twee van die adresjes toch echt aanraden. Schuinover de Kastart in de Onderbergen zit sinds deze zomer Moor&Moor. And shame on me, maar ik was er nog niet geraakt. Moor&Moor is een nieuwe kruidenierswinkel, vol met eerlijke biologische voedingsproducten. Naast een winkel is het ook gewoon een leuke koffiebar. Zo eentje om helemaal tot rust te komen en naar de mensen te kijken op straat. Geweldig!

Niet alleen de productjes zijn er top, ook de shop op zich is zo inspirerend. De materialen die werden gebruikt zijn heel er origineel en maakten mij echt goe gezind. Zeker een bezoekje waard als je dat nog niet zou gedaan hebben!

Deze week ging er trouwens nog zo’n topper open: BEO. Een biomarkt midden in ’t stad waar je ook terecht kunt voor heerlijke sapjes! Nog geen plannen dit weekend? Dan weet je nu alvast waar heen!

Liefs,
E.

beelden by DIFT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...