573. Het terrasproject: een eerste terrasfeest!

tuinfeest1 tuinfeest2 tuinfeest3 tuinfeest4 tuinfeest5 tuinfeest6 tuinfeest7 tuinfeest8 tuinfeest9

Aan het begin van de zomer gaven we onze eerste terrasparty! Juij! En dan nog wel ter gelegenheid van een heel speciaal moment. Het lief en ik lokten onze families hierheen met een ‘kom, we wijden ons nieuw terras in-list’ om hen die avond te vertellen dat we een mini verwachten in februari. Al de hele week had het geregend, maar die avond was de zon stralend als nooit te voor. We waren allebei best nerveus en ik was dan ook heel erg blij dat het lief het woord wilde nemen (’t is nogal een babbelaar). Het werd echt een topavond!

Voor de aankleding gebruikte ik veel verschillende zaken. Van Salt & Pepper kreeg ik o.a. enkele geweldige stuks uit hun nieuwe Azur-lijn cadeau en die wilde ik toch even ook in close-up aan jullie laten zien (onderaan). Ze zijn zoooooooo mooi!! Ik heb ze de hele zomer lang al voor van alles en nog wat gebruikt. Als fruitschaal, op etentjes, of gewoon als ik eens zin had in een kleurrijker bordje. Het terracotta lijntje en de witte en azuurblauwe kleur doen het voor mij echt helemaal! Daarnaast zorgde ik voor lekker veel kussens en plaids, wat leuke bloemen en wat krijtbordjes hier en daar. Op zo’n gelegenheden (hier op het drankkarretje) gebruik ik trouwens vaak valse bloemen van bij IKEA. Persoonlijk vind ik dat kitscherige op een tuinfeest goed tot zijn recht komen. Gemakkelijk ook, want je hebt die altijd in huis. 🙂

Ik had heel wat hapjes gemaakt/gekocht (waaraan ik het moment zelf geen werk meer had!) en mijn vriend smeet iets later wat worsten op de bbq voor een worstenbroodjesbuffet. We maakten ook  verse sangria en enkele mocktails. En tadaaaaaa: hello terrasfeest! Om zelf heel gemakkelijk natuurlijke limonade of een speciale mocktail te maken zijn deze natuurlijke siroopzakjes geweldig. Ik mengde o.a. de lavendel en salie. Als je er dan nog wat verse kruiden en citroen bij doet heb je een topper!
UnknownUnknown-1Unknown kopieUnknown-2Unknown-3

Shoplist:

Alle servies en bestek: Salt & Pepper
Kussens en plaids: Mistral Home
Krijtbordjes: IKEA
Drankkarretje : IKEA
valse bloemen: IKEA
Plantenrekje met blauwe potjes: IKEA
Loungehoek: Allibert
Ligzetels: Lafuma via Collishop
Houten terras: Woodstoxx

Nog iets anders gezien die ik niet vermeld heb: SHOOT!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...