collagemooved1 moovedcollage2 moovedcollage5 moovedcollage3

 

Een tijdje geleden leerde ik Steven en Mieke kennen via gemeenschappelijke vrienden. Mieke is architecte en allebei zijn ze gepassioneerd door design. Sinds kort hebben ze ook de missie om dat tot bij jou in de huiskamer te brengen. Daarom startten de twee recent met deze super toffe webshop. Daar creëren ze een plek waar ze een selectie bekende, maar ook minder bekende designers aan jullie voorstellen. Toen ze me vroegen of ik graag eens wilde aan de slag gaan met één van hun collecties zei ik uiteraard volmondig: JA!

 

moovedcollage6moovedcollage4

 

Het was jullie waarschijnlijk snel duidelijk dat ik aan de slag ging met Designletters. Ik vind de tasjes, opbergpotten en de houten letters zo geweldig en veelzijdig dat ik ze graag in mijn keuken een plaatsje wilde geven. Maar de keuken is zeker niet de enige plek waar de letters goed matchen. Al aan je bureau gedacht? Of de badkamer?

Naast Designletters vind je bij MOOVED trouwens ook o.a. Hagedornhagen, Norman Copenhagen en umlaute. Net zoals bij mijn blog verdelen ze enkel merken en producten waar ze zich zelf echt goed bij voelen. Geen pure commerce dus, maar echt een liefde voor het vak. Kenden jullie Mooved voordien al? Of hebben jullie iets van Designletters in huis? Waar gebruik jij wat? Let me know!

Fijne werkweek lieverds!

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...