blisscollage0
blisscollage4blisscollage3blisscollage2blisscollage6blisscollage9blisscollage8

 

Bliss kennen jullie ondertussen wel al. Ik schreef er hier en hier ook al over. Toch wilde ik jullie vandaag graag meegeven dat Aurelie in april met de webshop even offline gaat! Je kunt haar nog tot eind april gaan bezoeken op de Meir in Antwerpen. Hiermee is ze niet aan haar proefstuk toe. De vorige pop-up in Brugge was ook meer dan geweldig.

In deze pop-up een groot stuk hebbedingetjes voor de mini-me’s onder ons. Nog op zoek naar leuks om de babykamer in te richten? Origineel en mooi speelgoed of gewoon kleertjes en verzorgingsproducten? Dan heeft Bliss zeker wat je zoekt. Naast de kinderspulletjes vind je uiteraard ook heel wat fijne Scandinavische musthaves voor je interieur.

 

blisscollage10blisscollage11

 

Ik ga volgende week ook nog eens op mijn gemak langs. O.a. de zepen van Bloomingville, geurkaarsen van Scandinavisk en de lantarens van House Doctor staan nog op mijn verlanglijstje! Zijn er onder jullie die al zijn langs geweest of die dat nog van plan zijn? Laat het me zeker weten!

Geniet nog van de laatste dag van dit lange weekend!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...