elho1 elho3elho11elho5elho6elho8elho9 elho10elho4elho13elho14

Tuinieren moet echt mijn ontdekking van 2015 zijn. Wat heb ik al in onze tuin gewerkt en wat heb ik daar al van genoten. Soms is het inderdaad wel zwaar werk, aarde scheppen, met planten zeulen, maar het resultaat geeft je keer op keer weer zoveel voldoening. Met je handen in de grond wroeten heeft ook een beetje een therapeutisch effect. Je keert letterlijk terug naar de aarde, de natuur. Die voeling is soms heel speciaal en kan echt mijn hele hoofd leeg maken. Begrijpen jullie wat ik bedoel, of bazel ik maar een beetje? 🙂

Toen ik naast alle leuke planten ook de potten ontdekte, ging opnieuw een hele wereld voor me open. Gek hoeveel soorten en mogelijkheden er zijn! Zelf werd ik helemaal verliefd op de loft collectie van deze creatieve pottenfabrikant. De bloempotten zijn gemaakt uit duurzame kunststof en hebben een super strak design. Daarbovenop hebben ze echt de mooiste trendkleurtjes in hun assortiment. Zoals deze mint kleur bijvoorbeeld. Helemaal top! De grote potten hebben ook meestal wieltjes onderaan, zo kan je gemakkelijk af en toe eens alles herschikken! 🙂

Wat vinden jullie van de potten. Hebben of niet? Misschien heb je er zelf al wel in huis? Als dat zo is: delen die handel! Alle foto’s zijn zoals steeds heel erg welkom of de facebookpagina of via mail!

Liefs,
E.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...