handsoap2handsoap3handsoap4handsoap1

’t Zit hem in de details. Schoonheid, esthetiek, afwerking. Zo gaat dat ook met je huis aankleden. Potje hier, potje daar. Wat mensen vaak over het hoofd zien zijn lelijke flessen schoonmaakmiddel of shampoo. Die zul je niet zien verschijnen op pinterest of instagram. En je kunt het misschien vergezocht vinden, maar het kan een kamer echt een extra touch geven. Recent merkte ik op dat ik er eigenlijk wel al een collectie in huis heb (gehad). Als ik leuke flesjes zie pronken kan ik er vaak moeilijk aan weerstaan.

Heel wat merken als Aesop, stop the water en L:a Bruket hebben leuke flesjes, maar sinds kort hebben ook veel betaalbare brands zeepjes in hun assortiment. Die van Bloomingville en HEMA bijvoorbeeld zijn heel lief voor de portemonnee.

De zeep kun je niet alleen kwijt in het toilet, maar ook in de keuken of in de badkamer. Leuke flesjes in de douche vind ik ook altijd geweldig. Hou ze ook zeker bij, want je kunt ze als ze op zijn gewoon bijvullen.

Hebben jullie al hippe zeepjes in huis?

Liefs,
E.

beelden: 1) bloomingville // 2) myscandinavianhome // 3) bolina // 4) stop the water while using me // 5) trendiness // 6) time of the aquarius // 7) elisabeth heier // 8) hema 00

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...