606. Mijn Rotterdam hotspots!

 

Ik ben fan van Rotterdam. Al enkele jaren eigenlijk. Ondertussen gingen we er al vijf keer op citytrip en de stad blijft zowel het lief als mezelf mateloos boeien. Ik schreef al hier en hier mijn tips voor een trip naar de havenstad neer, maar de stad evolueert zo snel dat ik nu alweer een hele reeks nieuwe spots heb om op te lijsten! Het is een stad met een hoog urban gevoel. Heel veel jong volk, een stad constant in evolutie. Ik hou ervan.

Met oudejaar trokken het lief en ik dus voor een dag of vijf naar ginder. Doordat ik hoogzwanger ben de ideale bestemming. Twee uurtjes rijden van thuis en alles in de stad op haalbare wandelafstand van elkaar. We sliepen al in verschillende hotels in de stad, maar CitizenM blijft er toch echt mijn favoriet. De locatie, sfeer en het zalige bed blijven geweldig.

Daarnaast vind je hieronder mijn must visits terug, binnenkort zoom ik op enkele adresjes ook wat dieper in, gewoon omdat ze echt echt leuk zijn! 🙂

Op een rij’tje

BREAKFAST/LUNCH/COFFEE: Picknick, King Kong hostel, Bertmans, Dudok, Keet
SHOPPING: Hutspot, Keet conceptstore, PLEK, Pantoufle, Sostrene Grene, alle shops op de Nieuwe binnenweg en de Meent/pannekoekstraat
DINNER: Prachtig (alleen al voor het uitzicht!), 1nul8 en Supermercardo (!!!!), Ayla

Voor andere to do’s of leuke tips kun je terecht in de vorige Rotterdam blogs!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...