631. Zalig onthaasten bij JAM in Brussel!

Terwijl jullie deze blogpost lezen zitten het lief, Lucet en ik ergens halfweg ons weekje vakantie in de Languedoc. Omdat het vakantie is wil ik jullie ook enkele adresjes voorstellen die ik de laatste tijd heb bezocht. Allemaal mét leuk interieur uiteraard! Na B&B Bernardin in Antwerpen, vakantiehuis Oyenkerke aan de kust, vandaag JAM hotel in Brussel!

JAM  is een super funky hotel in hartje Brussel. Wij bleven er slapen toen we naar Coldplay gingen. We sliepen in een vierpersoonskamer en dat was best fijn, gezien de standaard tweepersoonskamers wel vrij klein zijn. Grootste voordeel van dit hotel is uiteraard het rooftop zwembad met geweldig uitzicht. Het was super warm toen we er verbleven dus bestelden het lief en ik wat hapjes bij de Italiaan beneden en lagen we een hele namiddag aan het zwembad. zaaaalig! Er is trouwens ook en rooftopbar waar je ’s avonds van een drankje kunt genieten met zicht op Brussel!

Voeg hierbij een lekker ontbijt, een goede prijs en parking voor de deur (wel betalend) en je hebt hét adresje voor een get-away dicht bij huis! De quotes die je overal terug vond vind ik trouwens zo’n leuk accent! Het maakt een vrij groot hotel heer erg persoonlijk. Een topper!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...