collageikeabedkiezencollagebedikeakiezencollegeikeabedkiezen2collageikeabedkiezen4

 

Na heel wat winkels te hebben afgelopen, info te hebben gelezen en advies van familie te hebben gekregen was het vorige week eindelijk zo ver. We hakten de knoop door, stapten in de auto en reden richting IKEA. De dag van ons nieuwe bed kiezen was eindelijk aangebroken.

Meestal gaan we naar IKEA op vrijdagavond, dan zijn ze open tot 21u en is het er lekker rustig. Toen we ons bed gingen kiezen was het een regenachtige zaterdag in een verlengd weekend. Ik moet je dus niet vertellen hoeveel volk er in de winkel was. 🙂 Toch, ondanks de vele shoppers werden we geweldig goed geholpen door iemand van de beddenafdeling. Ze nam ons mee op tocht en toonde ons alle verschillen en mogelijkheden. Geweldig!


collageikeabedkiezen8collageikeabedkiezen9collageikeabedkiezen7

 

Uiteindelijk bleven we bij ons oorspronkelijk idee en gingen we voor deze mooie boxspring. Zonder hoofdbord weliswaar, want ik wil graag zelf iets creatiefs doen. Iets met houten latjes tegen de muur (alle ideeën zijn welkom!). Ik wilde vooral een hoog bed, het lief vooral een groot. We gingen dus voor een boxspring met vrij dikke matras en een topper erbovenop in de maat 180 x 200 cm.

Het lief en ik slapen allebei graag op een stevige matras en de HESSENG matras sloot daarbij het beste aan. En geloof me, we hebben elke matras zeker 3 keer uitgeprobeerd! 🙂 We kozen ervoor om alle stukken door IKEA zelf te laten verzamelen en het bed te laten leveren. We zijn dus in blijde verwachting!

IKEA gaat er prat op dat je de matras 100 dagen mag uittesten en indien de matras niet geschikt blijkt, je nog mag wisselen. Het lief en ik gaan dus eerst zeer kritisch proefslapen en het verslag (en de wat stylingfoto’s uiteraard) vind je binnenkort hier terug!

Wish us luck! 🙂

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...